Liene Zemīte un kūkas ar stāstu. Siera kūkas — saldas un pikantas.

Pievienojieties praktiskajai siera kūku meistarklasei un uzzini kā pagatavot perfektu siera kūku no nulles! Liene atklās kā pagatavot pašu krēmīgāko siera kūku, kā padarīt pamatnes daļu aizraujoši gardu un kā visefektīvāk dekorēt kūku, lai pārsteigtu visus!

Dosimies nelielā siera kūku ceļojumā un soli pa solim uzzināsim klasiskās Ņujorkas stila siera kūkas recepti, piestāsim Itālijā uz gaisīgu, garšām bagātu tiramisu un piknatu sāļo siera kūku, kas liks garšas kārpiņām dejot kā Spāņu vasaras naktīs!

Pasākuma noslēgumā savus pašgatavotos gardumus varēsiet baudīt uz vietas, vai pakot somā un nest iepriecināt kādu!

Meistarklases datumi:

  • 8. oktobris 18:30-21:30
Iegādāties

MEISTARKLASE BĒRNIEM. Halovīna gardumi ar Annu Pannu.

🎃 Spocīgi gardi un jautri! Aicinām bērnus uz īpašu Halovīna kulināro meistarklasi, kur kopā ar iemīļoto Annu Pannu taps radoši, šauuuuusmīgi saldi un krāsaini Halovīna našķi! Šī meistarklase  nav tikai našķu gatavošana – tā ir izglītojoša un aizraujoša pieredze, jo bērni uzzinās par vienkāršiem un veselīgiem gardumiem, ko pagatavot mājās arī ikdienā, iepazīs pamatnoteikumus darbam virtuvē – drošību, kārtību un higiēnu, Mācīsies atpazīt un izmantot sastāvdaļas Paredzēta ne tikai jautra gatavošana, bet arī radoša dekorēšana, mini konkursiņš un neliels pārsteigums. Meistarklase piemērota bērniem vecumā no 6 līdz 12 gadiem pastāvīgi vai jaunākiem ar vecāku klātbūtni. Nav nepieciešama iepriekšēja pieredze – tikai vēlme darboties un priecāties!

Meistarklases datumi:

  • 30. oktobris 18:30-20:30
Iegādāties

Tuvo Austrumu garša ar Ritu Osovsku

Dodies kulinārā ceļojumā uz Tuvo Austrumu garšu pasauli un apgūsti autentisku un garšu bagātu ēdienu pagatavošanu! kopā gatavosim kraukšķīgus falafeļus – tradicionālas aunzirņu bumbiņas ar garšvielām, kas iepriecinās gan veģetāriešus, gan gaļas cienītājus. Mācīsimies gatavot zīdainu un aromātisku humusu – vienu no Tuvo Austrumu simboliskākajiem ēdieniem.Cepsim mīkstas un siltas pita maizītes, kas lieliski papildinās ēdienus un, protams, baudīsim maigo, dūmakaino baba ghanoush – baklažānu pastēti ar sezama pastas un citronu notīm. Meistarklases laikā dalīsimies arī ar interesantiem stāstiem par ēdienu izcelsmi un padomiem, kā pielāgot šos ēdienus savām mājas vakariņām vai īpašiem pasākumiem. Pasākuma noslēgumā baudīsiet pagatavotās maltītes pie kopīga galda. 

Meistarklases datumi:

  • 10. oktobris 18:30-21:30
Iegādāties

Skābmaize. Tips & tricks.

Kraukšķīga garoziņa, gaisīgs, mīksts viducis..tikko no krāsns iznemts kukulītis… Ja arī Tev saskrēja siekalas mutē, šī meistraklse ir domāta TEV! Šajā meistarklasē tu uzzināsi un praktiski izmēģināsi visu, kas nepieciešams, lai pagatavotu izcilu skābmaizes kukulīti no nulles. Neatkarīgi no tā, vai esi iesācējs vai ar pieredzīti, atradīsi noderīgu informāciju, lai pilnveidotu savu kukulīti.

Apskatīsim kā pagatavot ieraugu, izrunāsim mītus un uzzināsim kuri ir patiesi, kuri ne. Kopā sagatavosim skābmaizes un klasiskas fokačas mīklu, kā arī iziesim cauri visiem posmiem no ierauga līdz maizes cepšanai. Pagatavosim arī dedzinātu svietsu un rukolas pesto ar ko kopā nobaudīt maizīti!

Meistarklases datumi:

  • 2. oktobris 18:30-21:30
Iegādāties

Virtuves ABC ar Dzintaru Kristovski

Meistarklašu cikls ar šefpavāru Dzintaru Kristovski
"Virtuves ABC – no izpratnes līdz praktiskai pielietošanai"

Apgūsti pamatus, kas ļaus mājās radīt ēdienu jaunā kvalitātē!
Šajā kulinārijas meistarklašu ciklā soli pa solim iepazīsi garšas uzbūvi, tehniku pamatus un iegūsi prasmes, kuras praktiski pielietot ikdienas gatavošanā.

Meistarklašu mērķis ir sniegt pamatu ēdiena gatavošanā, padarot virtuves darbu jēgpilnu, strukturētu un baudāmu.

Katrs cikla posms ietver:
Teoriju – izpratne par produktiem, tehnikām un garšas principiem
Praksi – kopīga gatavošana ar šefpavāru
Degustāciju un ēdienu analīzi
Virtuves darba organizēšanu – laika plānošanu, ergonomiku un efektivitāti

17.10. Sāls – salduma – skābuma un umami pielietojums / dažādu piparu veidi / balansa panākšana / garšas slāņošana / garšvielas un garšaugi / svaigs VS kaltēts / kopā gatavošana un piemēri / degustācijas + darba organizēšana virtuvē, ergonomika un laika taupišana

13.11. Aromāti / garšsaknes / buljoni un to pielietojumi / kopā gatavošana un piemēri / degustācijas + darba organizēšana virtuvē, ergonomika un laika taupišana

10.12. Pamata mērces un emulsijas / alkohola pielietošana kulinārijā / kopā gatavošana un piemēri / degustācijas + darba organizēšana virtuvē, ergonomika un laika taupīšana

Meistarklases datumi:

  • 17. oktobris 18:30-21:30
  • 13. novembris 18:30-21:30
  • 10. decembris 18:30-21:30
Iegādāties

Dāvanu karte meistarklasēm

Ja vēlaties iepriecināt kādu ar "Pie Galda!" meistarklasi, izvēlieties dāvanu karti, kas ļaus tās saņēmējam piedzīvot unikālu kulinārijas pieredzi.
Svarīgākais par dāvanu karti:
  • Derīga tikai meistarklašu iegādei.
  • Jūs varat izvēlēties un pielāgot summu, ko vēlaties dāvināt.
  • Dāvanu karti var izmantot vienu reizi, izvēloties konkrētu meistarklasi un ievadot unikālo kartes kodu pirkuma grozā.
Iegādāties

Taizemes Virtuve II ar Uģi Veitu

Ienirsti spilgtajā un eksotiskajā Taizemes garšu pasaulē, kur saldais satiekas ar aso, skābenais ar sāļo – un katra sastāvdaļa spēlē savu nozīmīgo lomu! Tu iemācīsies atsvaidzināt savu ēdienkarti ar austrumnieciskām garšām, apgūt praktiskas gatavošanas prasmes un trikus, kā arī saprast, kā radīt garšu līdzsvaru, kas ir Taizemes virtuves sirds. Meistarklasē pagatavosim autentiskas Taizemes mērces, kas kalpo gan kā dipmērces, gan kā pamats sautējumiem un Wok ēdieniem – no klasiskās zemesriekstu mērces līdz tamarinda un laima notīm bagātām versijām. Strādāsim ar Wok pannu – apgūsim ātrās cepšanas tehniku, lai saglabātu kraukšķīgumu un garšu līdzsvaru. Iemācīsimies, kā pareizi sagatavot sastāvdaļas un kā kontrolēt temperatūru kā īstam ielu ēdienu meistaram Bangkokā. Taisīsim perfektus springrolls – kraukšķīgus, svaigus un ar ideālu pildījumu balansu. Uzzināsi, kā pareizi tīt, kādu mērci pielāgot un kā padarīt tos par vieglu, bet efektīgu uzkodu vai pusdienu ēdienu. Piemērots visiem, kuri vēlas:

Meistarklases datumi:

  • 27. novembris 18:30-21:30
Iegādāties