Pievienojieties praktiskajai siera kūku meistarklasei un uzzini kā pagatavot perfektu siera kūku no nulles! Liene atklās kā pagatavot pašu krēmīgāko siera kūku, kā padarīt pamatnes daļu aizraujoši gardu un kā visefektīvāk dekorēt kūku, lai pārsteigtu visus!
Dosimies nelielā siera kūku ceļojumā un soli pa solim uzzināsim klasiskās Ņujorkas stila siera kūkas recepti, piestāsim Itālijā uz gaisīgu, garšām bagātu tiramisu un piknatu sāļo siera kūku, kas liks garšas kārpiņām dejot kā Spāņu vasaras naktīs!
Pasākuma noslēgumā savus pašgatavotos gardumus varēsiet baudīt uz vietas, vai pakot somā un nest iepriecināt kādu!
Meistarklases datumi:
Meistarklases datumi:
Meistarklases datumi:
Kraukšķīga garoziņa, gaisīgs, mīksts viducis..tikko no krāsns iznemts kukulītis… Ja arī Tev saskrēja siekalas mutē, šī meistraklse ir domāta TEV! Šajā meistarklasē tu uzzināsi un praktiski izmēģināsi visu, kas nepieciešams, lai pagatavotu izcilu skābmaizes kukulīti no nulles. Neatkarīgi no tā, vai esi iesācējs vai ar pieredzīti, atradīsi noderīgu informāciju, lai pilnveidotu savu kukulīti.
Apskatīsim kā pagatavot ieraugu, izrunāsim mītus un uzzināsim kuri ir patiesi, kuri ne. Kopā sagatavosim skābmaizes un klasiskas fokačas mīklu, kā arī iziesim cauri visiem posmiem no ierauga līdz maizes cepšanai. Pagatavosim arī dedzinātu svietsu un rukolas pesto ar ko kopā nobaudīt maizīti!
Meistarklases datumi:
Meistarklašu cikls ar šefpavāru Dzintaru Kristovski
"Virtuves ABC – no izpratnes līdz praktiskai pielietošanai"
Apgūsti pamatus, kas ļaus mājās radīt ēdienu jaunā kvalitātē!
Šajā kulinārijas meistarklašu ciklā soli pa solim iepazīsi garšas uzbūvi, tehniku pamatus un iegūsi prasmes, kuras praktiski pielietot ikdienas gatavošanā.
Meistarklašu mērķis ir sniegt pamatu ēdiena gatavošanā, padarot virtuves darbu jēgpilnu, strukturētu un baudāmu.
Katrs cikla posms ietver:
Teoriju – izpratne par produktiem, tehnikām un garšas principiem
Praksi – kopīga gatavošana ar šefpavāru
Degustāciju un ēdienu analīzi
Virtuves darba organizēšanu – laika plānošanu, ergonomiku un efektivitāti
17.10. Sāls – salduma – skābuma un umami pielietojums / dažādu piparu veidi / balansa panākšana / garšas slāņošana / garšvielas un garšaugi / svaigs VS kaltēts / kopā gatavošana un piemēri / degustācijas + darba organizēšana virtuvē, ergonomika un laika taupišana
13.11. Aromāti / garšsaknes / buljoni un to pielietojumi / kopā gatavošana un piemēri / degustācijas + darba organizēšana virtuvē, ergonomika un laika taupišana
10.12. Pamata mērces un emulsijas / alkohola pielietošana kulinārijā / kopā gatavošana un piemēri / degustācijas + darba organizēšana virtuvē, ergonomika un laika taupīšana
Meistarklases datumi:
Meistarklases datumi: