ESI KLĀTESOŠS RUDENIM
Daudziem no jums ikdienā atgriezusies rutīna un līdz ar to arī vajadzība biežāk gatavot mājās. Mēs par to tikai priecājamies, jo varam piedāvāt vairāk ideju ikdienišķām maltītēm. Tāpēc šajā numurā vairākās rubrikās būs pārdomātas receptes tiešām aizņemtiem cilvēkiem, kuri joprojām vēlas garšīgi paēst.
Rubrikā “Ikdienā” Liene piedāvā jums pagatavot dažādas plucinātās gaļas un vienā reizē vairāk, lai var izveidot sagataves kaut visai nedēļai dažādos ēdienos. Ērti un praktiski! Bet, ja brokastis ir tava vājā vieta, Elizabete piedāvā olbaltumvielām bagātas maltītes ar jogurtu. Beigeļu maizīte, lai arī izskatās maza, patiesībā dos pamatīgu sāta sajūtu uz pusi dienas! Un lai šajā rudenī sasildītos, veselu rubriku veltījām sildošām garšvielām. Gan saldi, gan sāļi ēdieni ar interesantām garšu un aromātu niansēm būs šī rudens must ēdieni! Visbeidzot – pati pirmā ideja, kas man radās šim žurnāla numuram, bija pistāciju saldumi. Tos tad arī pati gatavoju. Kamēr nerimstas Dubaijas šokolādes kults, piedāvāju jums sešus dažādus desertus ar pistāciju niansēm. Bet, ja pistācijas galīgi nav tavas, Ilze sarūpējusi radošas receptes saldumiem ar rudens ogām.
Man jau šķiet, ka šajā numurā ir pilnīgi viss, lai garšīgi ēstu ikdienā, palutinātu sevi un mājiniekus brīvdienās un kārtīgi uzdzīvotu svētkos. Lai jums apzināts un skaists rudens, draugi!
Žurnāla redaktore Zane Bitmane.
Žurnāls Pie Galda! šogad arī digitāli! 👉 Ieskaties!
Bet ja vēlies būt pats pirmais, kas saņem žurnālu savā pastkastītē 👉 abonē žurnālu gardu iedvesmu pilnam gadam!
IeskatiesDana Gulbe, zīmola Dana ar kasti autore, patiešām mīl kārtību! Aizraušanās, kas sākās bērna kopšanas atvaļinājuma laikā pašas mājās, nu kļuvusi par atpazīstamu platformu un vietu, kur ikviens var iedvesmoties un gūt zināšanas savas vides sakārtošanai.
Dana dodas pie cilvēkiem viņu mājās, kā arī lasa lekcijas un veido tiešsaistes kursus ar vienu skaidru mērķi – palīdzēt katram atgūt kontroli pār sev piederošo un mieru, esot savās mājās. Zināšanas koučingā un patiesa misijas izjūta palīdz Danai piekļūt pie nekārtības dziļākajiem iemesliem, tāpēc fiziskās pasaules kārtošana ir nesaraujami saistīta ar kārtību galvā. Dana ar kasti autore tic, ka sakārtot savas mājas un prātu var jebkurš, ja vien ieklausāmies sevī un ievērojam vienkāršus un pārbaudītus paņēmienus. Šajā grāmatā Dana soli pa... Iegādāties
Baiba Prindule Rence ir viena no pieprasītākajām dekoratorēm, vides stilistēm, svētku meistarēm. Baibai Instagram seko vairāk kā 20000 cilvēki, kas dienu dienā smeļas idejas un pieprasa arvien jaunus risinājumus un iedvesmu svētkiem. Tādēļ arī grāmatas nosaukums – SVINAM!
Grāmata "SVINAM" ir par iedvesmu un padomiem, kā padarīt skaistus svētkus tikai pašiem sev vai visai plašajai radu un draugu saimei, sanākot uz vasaras svētkiem pagalmā. Grāmatu veido stāsti, kas īpaši aizķērušies atmiņā Baibai, darbojoties šajā nozarē, tomēr lielākā daļa svētku radīti īpaši šai grāmatai, domājot par jaunākajām tendencēm un aktualitātēm dekorāciju un vides dizaina pasaulē. Grāmatu īpašu padara arī tas, ka vairāk nekā 1000 dažādās fotogrāfijas, kas visas atrodas grāmatas lappusēs, fotografējusi Linda Lauva – viena no pieprasītākajām un pasaulē atpazīstamākajām... Iegādāties
Grāmata ir lielisks apkopojums dažādiem gadījumiem un dažādām gaumēm. Ne vienmēr vajag kaut ko sarežģītu un izsmalcinātu, - kad gribas pabūt kopā ar savējiem, noderēs kas vienkāršs, bet ļoti garšīgs. Grāmatā “Annas Pannas kūkas un ne tikai” atradīsiet gandrīz 100 receptes, kas izmēģinātas un atzītas pašas autores mājās un kļuvušas iecienītas arī ikdienā.
Šī ir jau trešā Annas Pannas radītā grāmata ar dažnedažādām kūku receptēm. “Kūku uzcept nemaz nav sarežģīti,” teica Anna un nolēma, ka pienācis laiks jaunai grāmatai, kas derētu visiem “kūkotājiem” – gan tiem, kam patīk “kūkot” ikdienā, gan tiem, kas to dara tikai īpašās svētku reizēs. Šī grāmata ir lielisku recepšu apkopojums dažādiem gadījumiem un dažādām gaumēm. Kad gribas iepriecienāt...
Ingas Kalniņas pirmā pavārgrāmata bērnu ēdieniem - “PILNĀM MUTĒM”.
Gatavot bērniem nav tik sarežģīti, kā izklausās. Tas ir pat aizraujoši, vajag tikai sākt! Šajā grāmatā atradīsiet idejas un receptes dažādiem bērnu ēdieniem gan ikdienai, gan svētkiem, kā arī padomus un ieteikumus, lai gatavošana mājās būtu vieglāka, patīkamāka un interesantāka. “Paēduši bērni ir laimīgi bērni, un man neapnīk skatīties uz laimīgiem bērniem,” piebilst pati Inga.
Inga Kalniņa savu dzīvi jau tīņu gados nolēma veltīt labam ēdienam un viesmīlībai. Kur nu vēl labāka valsts kā Francija šīs ieceres īstenošanai. Taču Inga saka: “pat ja dzīve nebūtu mani aizvedusi līdz pavāra diplomam un dzīvei Francijā, es tik un tā izvēlētos pati gatavot savām meitām.”
Viņa ir bloga Le Petit Pot autore un mamma divām lieliskām meitām – Grētai Teodorai un Florencei Rozei. Grāmata veltīta viņas meitām,...